×

Tribe Box: een cadeau dat verbindt!

Tribe, een woord waar onze zaakvoerder zot van is. Voor hem is dat de overtreffende trap van team en gaat dat over “liefde voor de vlag”, samen verhalen vertellen, nieuwe verhalen schrijven, moderne rituelen en objecten met een symboliek. Vandaag zijn er heel wat uitdagingen op het vlak van veerkracht en verbinding, zeker ook voor medewerkers die quasi permanent van thuis uit werken. De mens is een sociaal dier, maar ondanks alle moderne communicatie-middelen (of juist daardoor) is die connectie moeilijker dan ooit. Zo geeft 30% van onze maatschappij (ook medewerkers en studenten) aan dat ze eenzaam zijn. Daarom willen wij met “Inspire Your Tribe” inzetten op het faciliteren van die verbinding bij bedrijven. Naast de klassieke teambuildings en incentives, zorgt Anneleen Klinke voor de verdere uitbouw van onze succesvolle Tribe Boxen. Voor elke gelegenheid (Congé-inzet, Sint, Kerst, Nieuwjaar, jubileum,… of zomaar) bieden wij unieke giftboxen en gadgets aan met een persoonlijk verhaal. Want vaak geldt: “it’s in the little things”.

Onze Tribe Boxen zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip en hebben hun volwaardige plek binnen ons totaalaanbod van “Inspire Your Tribe”. Zeker in de tijden van nu betekenen zij echt een gesmaakte meerwaarde. Ook binnen jouw bedrijf zorgen Tribe Boxen gegarandeerd voor een boost. Met team TTPE blijven we sterk geloven in de verschuiving van B2B & B2C naar H2H ofwel Human to Human. Met een persoonlijk bericht, een kleine attentie, een verrassing(spakket) op maat, … dan toon jij je appreciatie voor je collega’s, klant of tribe. En juist die appreciatie is een sterke motivator. Het brengt mensen bij elkaar, verhoogt de productiviteit en maakt de onderlinge band sterker voor de toekomst.

Een jaar geleden transformeerden we ons tot een “Willy Wonka Tribe Boxen Factory”. Team TTPE stelde een straf aanbod samen van wel 40 boxen. En ook dit jaar staan we klaar om de selectie, personalisatie, verpakking en verzending van jouw pakket te verzorgen en jou te ontzorgen. Dit alles met de glimlach en een laagje Tribe Happiness. Zet maximaal in op verbondenheid binnen jouw tribe met een Tribe Box. Een uniek geschenkenpakket met toffe producten én een persoonlijke boodschap om jouw medewerkers, klanten of tribe te bedanken, waarderen of gewoon te laten weten dat je er bent. Niet zomaar een pakket dus, maar een plaatje dat klopt.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved